Poederproductie, capsuleren, tabletteren, softdrinks, sappen en nog veel meer kunnen wij voor u produceren.

Language / Taal / Sprache:

Kwaliteit

Envir stelt hoge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Samen met onze gecertificeerde fabrikant  produceren wij hoogstaande producten voor onze afnemers, die voldoen aan strenge hygiëne-eisen en waarvan de recepten vaak speciaal voor u zijn geschreven. Deze combinatie van kwaliteit en juiste recepten staat garant voor een zeer hoge kwaliteit van uw product.

 

Wij werken alleen met ingrediënten en mengstoffen van de beste kwaliteit. Zo produceren wij een aantal weiproteïnes voor afnemers in Nederland, die de duurste en beste ingrediënten bevatten. Ook superfoods zijn sinds een aantal jaren in trend. Deze verpakken wij ook voor u. Ingrediënten worden uitvoerig getest alvorens deze gebruikt worden in het productieproces.

 

Bent u geïnteresseerd in afname van basisingrediënten, natuurproducten of ruwe grondstoffen, zoals poeders, superfoods of kleurstoffen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Heeft u vragen over ons productieproces of onze kwaliteitscontroles? Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.

 

Update:

Een nieuwe batch wei-eiwitten is weer volop voorradig. Beschikbaar vanaf 5 stuks per smaak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Envir Supplementen, uw producent en leverancier voor uw gehele assortiment!

Producent van voedingssupplementen, sportvoeding, vitamine, mineralen, kruiden, extractpoeders en superfoods. Uw partner in capsuleren, tabletteren, mengen en blisteren. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Envir contactgegevens:

Telefoonnummer:

+31(0)30 7740043

E-mailadres:

info@envir.nl

Postadres:

Carneool 134 Dordrecht, Nederland

 

www.envir-international.nl

Superfoods

Kruiden

Extract poeder

Vitamines

Privaatlabel

© 2013 - Envir. All rights reserved.