Poederproductie, capsuleren, tabletteren, softdrinks, sappen en nog veel meer kunnen wij voor u produceren.

Language / Taal / Sprache:

Uw privaat label supplementen of superfood? Envir ontwikkeld geheel eigen receptuur voor zowel kleine- als grote ondernemers op de markt.

Maatwerk - Eigen merk supplementen

Maatwerk staat voor het creëren van een totaal nieuw product, volledig naar uw eigen wens. Met een tiental reeds geproduceerde voedingsmiddelen op de markt zien we dit onderdeel van de organisatie als een specialisatie. U kunt bij ons terecht voor productie van nieuwe gezondheidsproducten en voedingssupplementen. Ons team helpt u graag met het samenstellen van een recept of formule, waarmee Envir haar productieproces mee kan opstarten.

 

Maatwerk is een uitdaging voor u en ons en daarom zetten we ons volle potentieel in voor uw nieuwe product. De mogelijkheden zijn eindeloos en uw minimale afnamen vanaf 100 kilo is lager dan gebruikelijk in Nederland (vanaf ± 250 kilo is gebruikelijk bij maatwerk). Envir gelooft in de groeipotentie van uw lijn.

 

Ontwikkeling van een product op maat kan al binnen 2-3 weken.

 

 

 

Wilt u een nieuw product opzetten en heeft u daarbij ondersteuning nodig op  juridisch, functioneel en commercieel gebied? Wij helpen u graag op weg. U kunt met ons een digitale- (Skype/FaceTime), telefonische- of persoonlijke afspraak inplannen door contact met ons op te nemen via het contactformulier.

 

Bent u op zoek naar het opzetten van een eigen lijn in bestaande producten, zoals whey-proteïnes, pre-workouts, superfoods en energiedrankjes, dan verwijzen we u graag door naar het kopje ‘Ready-to-Market’.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Update:

Een nieuwe batch wei-eiwitten is weer volop voorradig. Beschikbaar vanaf 5 stuks per smaak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij produceren geheel naar uw wensen een maatwerk product.
Envir Supplementen, uw producent en leverancier voor uw gehele assortiment!

Producent van voedingssupplementen, sportvoeding, vitamine, mineralen, kruiden, extractpoeders en superfoods. Uw partner in capsuleren, tabletteren, mengen en blisteren. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Envir contactgegevens:

Telefoonnummer:

+31(0)30 7740043

E-mailadres:

info@envir.nl

Postadres:

Carneool 134 Dordrecht, Nederland

 

www.envir-international.nl

Superfoods

Kruiden

Extract poeder

Vitamines

Privaatlabel

© 2013 - Envir. All rights reserved.