Poederproductie, capsuleren, tabletteren, softdrinks, sappen en nog veel meer kunnen wij voor u produceren.

Language / Taal / Sprache:

Over Envir

 

Wie is Envir?

 

Envir Nederland is een dynamische organisatie die op veelzijdig gebied actief is binnen Europa. Het bedrijf werkt voornamelijk in de sectoren van voedingssupplementen en grondstoffen. Envir verwerkt ruwe grondstoffen tot een gefinaliseerd eindproduct, geheel naar de wensen van de klant. Naast de productie verzorgt Envir het marketingaspect van het product. Daarnaast fungeert Envir als groothandel in bestaande (merk)artikelen. Envir Nederland is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met voedingssupplementen en het mengen tot een compleet en perfect product.

 

Envir werkt met een uniek concept waarbij kleine en beginnende ondernemers ondersteund worden om een eigen lijn op te zetten, zonder al te hoge risico's en kosten. Wij adviseren over de geschikte producten en helpen om het product op een goede en efficiënte manier te produceren. Ook voor midden- en grootondernemers produceren wij aansluitende producten of zelfs gehele assortimenten zonder hoge kosten en zonder lange productie- en levertijden.

 

Waar staat Envir voor?

• Een uniek product voor elke klant

• Snelheid in productie

• Breed productportfolio

• Hoog serviceniveau

• Kosteneffectiviteit

• Hoge kwaliteit

 

Onze groeifocus is vooral gericht op het uitbreiden van onze huidige productcategorieën, maar ook staan we open voor het binnentreden in nieuwe productcategorieën.

Kortom: Envir is de ideale partner voor bedrijven die een kwalitatief product willen leveren onder een eigen merknaam tegen een scherpe prijs!

Update:

Een nieuwe batch wei-eiwitten is weer volop voorradig. Beschikbaar vanaf 5 stuks per smaak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Envir Supplementen, uw producent en leverancier voor uw gehele assortiment!

Producent van voedingssupplementen, sportvoeding, vitamine, mineralen, kruiden, extractpoeders en superfoods. Uw partner in capsuleren, tabletteren, mengen en blisteren. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Envir contactgegevens:

Telefoonnummer:

+31(0)30 7740043

E-mailadres:

info@envir.nl

Postadres:

Carneool 134 Dordrecht, Nederland

 

www.envir-international.nl

Superfoods

Kruiden

Extract poeder

Vitamines

Privaatlabel

© 2013 - Envir. All rights reserved.