Poederproductie, capsuleren, tabletteren, softdrinks, sappen en nog veel meer kunnen wij voor u produceren.

Language / Taal / Sprache:

Ready-to-market

Ready-to-market staat voor bestaande, hoogstaande formules die reeds door ons zijn ontwikkeld en daardoor ‘klaar voor de markt’ zijn. U hoeft theoretisch alleen nog maar uw akkoord te geven en wij zorgen ervoor dat de formules geproduceerd worden door onze fabrikant. Wij ontwikkelen ondertussen de labels voor u (facultatief) en leveren de producten af op bij uw bedrijf, klaar voor verkoop.

 

Onder het ready-to-marketconcept valt bijvoorbeeld sportvoeding dat wij onder uw eigen merk kunnen produceren.

 

Producten

Ons huidige assortiment aan formules is zeer breed en kan gemakkelijk uitgebreid worden door een nauwe samenwerking met onze fabrikant. Ons assortiment bestaat uit voornamelijk maar is niet beperkt tot sportvoeding (weiproteïnes, pre-workouts, energizers, afslankproducten, mass gainers). Zo werken wij soms ook samen met producten van voedingsmiddelen voor dieren, bedrijven die graag een eigen lijn opzetten van superfoods, apotheken die hun eigen medicijnenlabel opzetten, et cetera. Ons ready-to-market concept biedt op veel aspecten potentie voor uw bedrijf. Wij ontwikkelen tevens graag samen met u een nieuw recept. Heeft u een totaal nieuw product in gedachten? Dan kunt u wellicht beter uitwijken naar ons maatwerkconcept.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Update:

Een nieuwe batch wei-eiwitten is weer volop voorradig. Beschikbaar vanaf 5 stuks per smaak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Envir Supplementen, uw producent en leverancier voor uw gehele assortiment!

Producent van voedingssupplementen, sportvoeding, vitamine, mineralen, kruiden, extractpoeders en superfoods. Uw partner in capsuleren, tabletteren, mengen en blisteren. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Envir contactgegevens:

Telefoonnummer:

+31(0)30 7740043

E-mailadres:

info@envir.nl

Postadres:

Carneool 134 Dordrecht, Nederland

 

www.envir-international.nl

Superfoods

Kruiden

Extract poeder

Vitamines

Privaatlabel

© 2013 - Envir. All rights reserved.