Poederproductie, capsuleren, tabletteren, softdrinks, sappen en nog veel meer kunnen wij voor u produceren.

Language / Taal / Sprache:

Verpakken

Onze organisatie biedt u een volledig assortiment van eiwitten, vitamines, natuurlijke aroma's en smaakstoffen, kleurstoffen, aminozuren, anti-oxidanten, mineralen en zouten, conserveermiddelen en voedingszuren, koolhydraten, vezels en zetmelen en overige grondstoffen. Samen met onze partners mengen we deze ingrediënten voor u tot een zelfstandig, ready-to-market eindproduct. Dit kan op een aantal manieren.

 

Poeders

Poederproducten zijn in vele opzichten effectief: Ze kunnen lang bewaard blijven (lange houdbaarheidsdatum), het is gemakkelijk in te nemen (bijvoorbeeld in combinatie met water) en er kunnen veel ingrediënten in verwerkt worden. Bij Envir is het mogelijk om uw eigen poederformule te laten ontwikkelen. Wij verpakken uw product vervolgens voor u.

 

Bij Envir maken wij op maat gemaakte formules in de regel vanaf slechts 100 kilogram. Mocht u een eigen lijn willen opzetten, dan kan deze hoeveelheid al snel zakken (afhankelijk van uw wensen). Populaire poederproducten zijn weiproteïnes (whey), maaltijdvervangers, sportvoeding en superfoods.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen via onze contactpagina.

Update:

Een nieuwe batch wei-eiwitten is weer volop voorradig. Beschikbaar vanaf 5 stuks per smaak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Envir Supplementen, uw producent en leverancier voor uw gehele assortiment!

Producent van voedingssupplementen, sportvoeding, vitamine, mineralen, kruiden, extractpoeders en superfoods. Uw partner in capsuleren, tabletteren, mengen en blisteren. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Envir contactgegevens:

Telefoonnummer:

+31(0)30 7740043

E-mailadres:

info@envir.nl

Postadres:

Carneool 134 Dordrecht, Nederland

 

www.envir-international.nl

Superfoods

Kruiden

Extract poeder

Vitamines

Privaatlabel

© 2013 - Envir. All rights reserved.