Product ontwikkeling

Wanneer u een product op de markt wilt brengen is het van cruciaal belang dat u samenwerkt met een betrouwbare partner. Envir heeft een uitgebreide ervaring met het samenstellen van zowel eenvoudige als complexe recepten die voldoen aan de hoogste normen omtrent kwaliteit en veiligheid.

Deze ervaring hebben wij opgebouwd door sterk in te zetten op de in house productie. Hierdoor hebben wij faciliteiten van wereldklasse uitgebouwd en een ervaren team van experten die u kunnen helpen met het ontwikkelen van een uniek product op maat van uw onderneming.

Envir is een van de weinige producenten in Nederland die zo goed als alles in house doet. Hierdoor schakelen we snel, hebben we controle over de kwaliteit van de producten en hebben we heel wat inzicht in de productieketen. Daarnaast werkt Envir al jaren met nationale en internationale merken om producten van topkwaliteit op de markt te brengen.

Dankzij deze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij uw onderneming ondersteunen in onder meer volgende aspecten:

Proefmonsters

Bij de ontwikkeling van poederproducten is het van belang dat het receptuur is ontwikkeld naar de wensen van de klant. Dit kan alleen worden gecontroleerd door het maken van proef monsters.
Ons team heeft de kennis om van uw woorden een product te realiseren dat zo dicht mogelijk in de buurt komt van uw wensen.

Wij letten sterk op smaak, geur, kleur, textuur, oplosbaarheid en nog veel meer aspecten.

Ontwikkeling unieke verpakkingen

Samen met onze partners zijn wij in staat om meerdere mogelijkheden aan te bieden voor het ontwikkelen van unieke verpakkingen. Of u nu opzoek bent naar een doosje met een unieke stans of gouden opdruk, kartonnen kokers met opdruk of blanco of een potje in unieke vorm.

Er is veel mogelijk bij een groter eind volume per product.

Uniek en veelbelovend

Omdat Envir vrijwel alle producten in-house produceert en ontwikkeld is er door de jaren heen een hoop kennis en ervaring opgedaan waardoor wij unieke producten kunnen ontwikkelen en realiseren. Wij kunnen dit meestal al vanaf een relatief klein volume en biedt daarom veel mogelijkheden voor verschillende bedrijfsgrootte.

Kiest u voor totale ontzorging of bent u opzoek naar een gedeeltelijke oplossing? Bij Envir staan wij voor u klaar!