Wilt u een uniek en kwaliteitsvol product op de markt brengen? Dan zijn er talloze zaken waar u rekening mee moet houden. Envir is de ervaren partner die u kan bijstaan om een product op maat van uw onderneming te ontwikkelen!

Maatwerk in-house

Envir is er trots op dat we een van de enige ondernemingen in Nederland zijn die zo goed alle productie in-house uitvoeren. Door deze expertise zijn wij in staat om zowel eenvoudige als complexe producten snel en effectief voor u ontwikkelen.

Daarnaast hebben hierdoor ook de nodige expertise in huis om u bij te staan en te adviseren in verschillende cruciale zaken om uw product succesvol op de markt te plaatsen. Denkt u maar aan elementen zoals:
-Haalbaarheid
-Marktbewegingen
-Verpakkingen
-Wetgeving
-Proefmonsters
-Advies

Ongeacht of u maatwerk nodig heeft die eenvoudig of complex is, onze eigen experts kunnen u bijstaan met het gehele proces van het ontwerpen tot uw product tot het upscalen van de productie ervan.

Proefmonsters aanvragen

Een product op maat laten maken is een spannend proces voor uw onderneming. U wilt uiteraard dat uw visie zo goed mogelijk overeenstemt met de werkelijkheid. Daarom is het mogelijk om bij Envir proefmonsters van uw poederproducten aan te vragen.

Zo kunt u snel feedback geven zodat de receptuur naar uw wens is. Dankzij het feit dat wij zo goed als alle producten in-house maken zonder afhankelijk te zijn van derden, kunnen wij bijzonder snel schakelen en de producten vlot aanpassen.

Ons team heeft de nodige kennis en ervaring om professioneel recepturen van de hoogst mogelijke kwaliteit te ontwikkelen. Door op Envir te vertrouwen voor uw proefmonsters en receptuur kun u sneller en vol vertrouwen een kwalitatief product op de markt brengen.

Maatwerk verdient een unieke verpakking

Wanneer u een uniek product op de markt wilt brengen, dan wilt u dat de koper de kwaliteit en unieke eigenschappen in een oogopslag ziet. Samen met onze ervaren partners kunnen wij voor u een verpakking ontwikkelen die uw product in de kijker zet. Dankzij onze extensieve ervaring kunnen wij u in zowel grote als kleine hoeveelheden interessante verpakkingsopties aanbieden.

Hier zijn enkele van de verpakkingsopties die wij aanbieden voor uw maatwerk:

● Gouden opdruk
● Unieke lettertypes
● Kartonnen kokers met opdruk
● Potjes in originele vormen

Indien u grote volumes afneemt, zijn er ook heel wat meer mogelijkheden om economisch een unieke verpakking voor uw maatwerk product te voorzien.

Envir: uw partner in maatwerk producten

Envir staat bekend om zijn kwaliteit en expertise. Deze reputatie hebben wij over de jaren heen zorgvuldig opgebouwd met in-house productie en door te gaan voor de beste kwaliteit zowel op klantervaring en productkwaliteit.

Door onze extensieve en jarenlange ervaring met maatwerk producten in onze eigen faciliteiten te produceren kunnen wij al vanaf een klein volume unieke producten produceren. Ook zijn wij een betrouwbare partner om snel grote volumes van hoge kwaliteit te realiseren voor uw onderneming. Envir kan voor uw bedrijf zowel aanvullende diensten of een complete maatwerk oplossing verzorgen.

Heeft u nog vragen over wat Envir voor uw onderneming kan beteken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Bent u geïnteresseerd om een samenwerking aan te gaan met Envir?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier +31 (0)78 – 204 91 80