Product ontwikkeling

Wanneer u een product op de markt wilt brengen is het van cruciaal belang dat u samenwerkt met een betrouwbare partner. Envir heeft een uitgebreide ervaring met het samenstellen van zowel eenvoudige als complexe recepten die voldoen aan de hoogste normen omtrent kwaliteit en veiligheid.

Deze ervaring hebben wij opgebouwd door sterk in te zetten op de in house productie. Hierdoor hebben wij faciliteiten van wereldklasse uitgebouwd en een ervaren team van experten die u kunnen helpen met het ontwikkelen van een uniek product op maat van uw onderneming.

Expert in product ontwikkeling

Envir is een van de weinige producenten in Nederland die zo goed als alles in house doet. Hierdoor schakelen we snel, hebben we controle over de kwaliteit van de producten en hebben we heel wat inzicht in de productieketen. Daarnaast werkt Envir al jaren met nationale en internationale merken om producten van topkwaliteit op de markt te brengen.

Dankzij deze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij uw onderneming ondersteunen in onder meer volgende aspecten:
● Wet- en regelgeving
● Verpakkingen
● Haalbaarheid
● Productmogelijkheden
● Samenstellen recepten

Uiteraard kan Envir u met nog veel meer zaken rond het ontwikkelen van uw product assisteren. Bij al onze samenwerkingen streven wij er naar om uw wensen zo goed mogelijk te verenigen met de realiteit en kwaliteit van de producten.

Proefmonsters

Als u een product wil laten ontwikkelen heeft u ongetwijfeld een visie en voorkeuren.Wanneer u een poederproduct wilt laten samenstellen en op schaal wil produceren is het essentieel dat de receptuur naar uw wens is voordat de echte productie van start gaat. Doordat wij zoveel in house produceren kunnen wij u snel voorzien van representatieve proefmonsters, waardoor u tijd bespaart en sneller uw product op de markt kunt brengen.

Ons team heeft een uitgebreide kennis om hoogstaande en representatieve proefmonsters te maken voor al uw producten. Envir kan snel en voordelig proefmonsters van uw product produceren zodat u de kans heeft om dit verder te perfectioneren en af te stemmen naar uw
wensen.

Ons team houdt o.a. volgende aspecten in acht:
● Smaak
● Geur
● Kleur
● Textuur
● Oplosbaarheid

Heeft u nog vragen over het laten samenstellen van een proefmonster voor uw product door Envir? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Unieke verpakkingen

Zowel consumenten als zakelijke partners hechten een groot belang aan de verpakking van de producten. Deze verpakkingen moeten niet alleen veilig en kwalitatief zijn, maar ook in het oog springen.

Envir werkt samen met partners van wereldklasse waardoor we in staat zijn om voor uw product een unieke verpakking te verzorgen. Ongeacht welk type verpakking u zoekt voor uw product, wij kunnen u assisteren en ondersteunen om de meest geschikte keuze te maken.

Enkele van de verpakkingsmogelijkheden die wij aanbieden zijn volgende:
● Standaard verpakkingen
● Doosjes met unieke stans
● Verpakkingen met gouden opdruk
● Kartonnen kokers met opdruk
● Potjes in unieke vormen

Uiteraard is dit slechts een korte opsomming van enkele opties. Heeft u specifieke wensen of een bepaalde visie, dan bespreken wij dit graag met u verder om de mogelijkheden onder de loep te nemen.

Wanneer u grotere volumes aan product afneemt van ons, is er ook meer mogelijk op het vlak van verpakking. Wilt u meer inlichtingen over de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over de verpakkingsmogelijkheden van Envir.

Een partner waar u kunt op bouwen

Envir staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Doordat wij zo goed als elk product volledig in house ontwikkelen en produceren kunnen wij tijdens elke stap van het proces de kwaliteit van uw product waarborgen.

Ons team heeft door intense samenwerkingen met nationale en internationale ondernemingen de nodige kennis en ervaring opgedaan om uw project tot een goed einde te brengen. Door deze unieke expertise kunnen wij voor u producten op maat van A tot Z voor u ontwikkelen en produceren. Ongeacht of u een nieuw product wil testen en slechts een klein volume nodig heeft of uw producten in grote volumes op de markt wil brengen, Envir kan u assisteren op maat van uw wensen.

Envir kan u volledig ontzorgen of u op strategische punten bijstaan met uw product. Neem nu contact met ons op om te bespreken wat Envir voor uw onderneming kan betekenen!

Bent u geïnteresseerd om een samenwerking aan te gaan met Envir?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier +31 (0)78 – 204 91 80