Bij de ontwikkeling van uw product moet er rekening worden met veel aspecten. Wetgeving, mogelijkheden, haalbaarheid, marktbewegingen, verpakking en nog veel meer zaken.

Dit zijn aspecten waarbij wij u kunnen helpen.

Envir is gespecialiseerd in het samenstellen van complexe maar ook eenvoudige recepten. Daarbij streven wij ernaar om de belangen van de klant en de realiteit zo dicht mogelijk bij elkaar te krijgen.

Proef monsters

Bij de ontwikkeling van poederproducten is het van belang dat het receptuur is ontwikkeld naar de wensen van de klant. Dit kan alleen worden gecontroleerd door het maken van proef monsters.
Ons team heeft de kennis om van uw woorden een product te realiseren dat zo dicht mogelijk in de buurt komt van uw wensen.

Wij letten sterk op smaak, geur, kleur, textuur, oplosbaarheid en nog veel meer aspecten.

Ontwikkeling unieke verpakkingen

Samen met onze partners zijn wij in staat om meerdere mogelijkheden aan te bieden voor het ontwikkelen van unieke verpakkingen. Of u nu opzoek bent naar een doosje met een unieke stans of gouden opdruk, kartonnen kokers met opdruk of blanco of een potje in unieke vorm.

Er is veel mogelijk bij een groter eind volume per product.

Uniek en veelbelovend

Omdat Envir vrijwel alle producten in-house produceert en ontwikkeld is er door de jaren heen een hoop kennis en ervaring opgedaan waardoor wij unieke producten kunnen ontwikkelen en realiseren. Wij kunnen dit meestal al vanaf een relatief klein volume en biedt daarom veel mogelijkheden voor verschillende bedrijfsgrootte.

Kiest u voor totale ontzorging of bent u opzoek naar een gedeeltelijke oplossing? Bij Envir staan wij voor u klaar!