Envir is uw partner voor;

Mengen
Capsuleren
Tabletteren
Verpakken
Private labeling

VAN CONCEPT TOT OPLEVERING

Elke Stap Dichter Bij Het Succes Van Jouw Merk

“We go the extra mile”

Envir is uw expert en helpt u van begin tot het eind met de ontwikkeling en productie van uw merk waar u achter kunt staan. Van een kleine oplagen om de markt te testen, óf grote producties met doorlopende voorraad transacties. Envir biedt deze oplossing voor start-ups en grote bedrijven.

Wie zijn wij?

Envir is uw producent voor het mengen van ingrediënten, capsuleren, tabletteren, productie van softgel-capsules en (speciaal) maatwerk. Of u nu zoekt naar een kleine test run of naar een grote oplage van uw product, Envir heeft de capaciteit en de nodige ervaring om u snel en professioneel te helpen uw product op de markt te brengen.

Wij bieden een “start-to-finish” oplossing waarbij Envir met een kundig team de ontwikkeling en realisatie van het eind product compleet kan opzetten. Dit doen wij door zo goed als het hele proces in-house te doen.

Ook bieden wij een breed scala aan “pre made” recepten waarin onze marktkennis de basis
is van het product. Deze recepten zijn van bewezen kwaliteit en zijn gegarandeerd een solide basis voor een topproduct.

Bent u geïnteresseerd om een samenwerking aan te gaan met Envir, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Waarom samenwerken met Envir

Samenwerken met Envir heeft heel wat voordelen voor uw onderneming. Ons ervaren team staat u graag elke stap van het proces bij om uw product tot een succes te maken. Dit zijn de voordelen om met Envir samen te werken.