Wie is Envir

Envir is een internationaal bedrijf dat actief is in de Europese en wereldwijde voedingsindustrie.

Wij zijn een veelzijdig jong bedrijf dat zich niet alleen richt op de verschillende aspecten van de Nederlandse markt maar ook op de internationale markt. Ons bedrijf staat bekend om kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise met een professioneel team dat u helpt bij het zoeken naar de optimale oplossingen waar zowel u als wij achter staan. Wij handelen in de sectoren voeding en ingrediënten en verzorgen de groothandel, bulkverpakkingen en import en export van ingrediënten zoals diverse eiwitten, zaden, noten en poeders en biologische superfoods. Van onze producten is bekend dat ze een uitstekende smaak, uiterlijk en smaak hebben en het grote vermogen om producten van hoge kwaliteit te leveren.

Waar we goed in zijn

Onze main core business is het produceren van op maat gemaakte recepten. Zo zijn wij instaat om op kleine schaal en grote schaal maatwerk te realiseren. Of het nu capsuleren, tabletteren, softgelcapsules of het mengen van ingrediënten betreft, Envir is uw oplossing.

Naast dat wij producent zijn, zijn wij ook groothandel en bulkleverancier van diverse Superfoods die in Europa en op de internationale markt erg populair zijn vanwege hun nutritionele eigenschappen. Naast ons gangbare assortiment, bieden wij ook biologische kwaliteit aan voor veel grondstoffen. Ook biologische grondstoffen zijn voor ons geen probleem om te verwerken.

Ons team

Envir bestaat uit een kundig en ervaren team waar we trots op zijn. Zo voeren wij productonderzoeken uit en hebben wij een intern kwaliteitsteam met expertise van de markt en de mogelijkheden.

Naast ontwikkeling en kwaliteit, komt alles samen tijdens de productie van uw product. Ons productieteam opereert elke dag zeer nauwkeurig en is oplettendheid echt een must. Van wegen tot afvullen, onze productiemedewerkers zijn zeer gedreven naar perfectie.

Alleen samen kunnen wij streven naar perfectie!

Kwaliteit

Kwaliteit is een zeer belangrijk begrip binnen ons bedrijf. Of het nu gaat over smaak, structuur, visualisatie van het eind product of de productveiligheid van de ingrediënten. Envir streeft naar een perfect eind product, met trots zijn wij daarom ook FSSC22000 gecertificeerd.

Lees meer over onze certificeringen.

Bent u geïnteresseerd om een samenwerking aan te gaan met Envir?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier +31 (0)78 – 204 91 80