Work Time: 08:30 - 17:00
Saturday and Sunday - CLOSED
Find us: Dordrecht
Calandstraat 20, 3316EA
Contact: +31 (0)78 20 49 180
info@envir.nl
Top

Over Ons

WIJ ZIJN ENVIR

Wij zijn een internationaal bedrijf actief in de Europese en wereldwijde voedingsindustrie. Envir is een veelzijdig bedrijf dat zich niet alleen richt op de verschillende aspecten op de Nederlandse markt maar ook op de internationale markt. Ons bedrijf staat bekend om kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise met een professioneel team dat dagelijks klaar staat uw product te ontwikkelen en te produceren. Naast het produceren van voedingssupplementen, verhandelen wij ook veel ingrediënten. Denk hierbij aan diverse eiwitbronnen, zaden, noten, superfoods, functionele ingrediënten en nog veel meer!

WAT WIJ DOEN

Onze kernactiviteit is het produceren van private label voedingssupplementen, daarnaast importeren en export onze eigen ingrediënten, zodat wij gegarandeerde controle hebben over onze kwaliteit. Omdat wij onze eigen grondstoffen source en onze eigen productie capaciteit hebben, zijn wij erg flexibel in het ontwikkelen van eenvoudige maar ook zeker complexe producten en bezitten wij met ons team, brede kennis om de gewenste eind producten te kunnen realiseren.

ONS TEAM

Envir heeft een zeer ervaren en deskundig team, elk lid heeft kwaliteit en consistentie hoog in het vaandel staan waardoor wij keer op keer streven naar een perfect eind product. Ons team heeft veel kennis van zaken, veelal is een goede uitleg vanuit de klant al voldoende om te snappen wat er gewenst is. Dit bespaard tijd waardoor u als klant snel aan de slag zou kan met uw ontwikkelde product!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.