Sport & Fitness – Envir

Wie zijn wij

Envir is uw producent voor het mengen van ingrediënten, capsuleren, tabletteren, productie van softgel-capsules en op maat gemaakte oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een kleine testrun of naar een grote oplage van uw product, Envir heeft de capaciteit en de nodige ervaring om u snel en professioneel te helpen uw product op de markt te brengen.

Wij bieden een “start-to-finish” oplossing waarbij Envir uw product van begin tot eind kan ontwikkelen en realiseren met ons deskundige team. Dit doen wij door zo veel mogelijk het productieproces in eigen beheer uit te voeren.

Ook bieden wij een uitgebreid aanbod van “pre made” recepten die zijn ontwikkeld op basis van onze uitgebreide marktkennis. Deze recepten zijn van bewezen kwaliteit en vormen een solide basis voor een topkwaliteitsproduct.

Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Envir, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij het realiseren van uw product.

Afvullen private labeling

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op!