Missie & Visie

Mask group - 2024-03-13T091203.722-min

Mission

Bij Envir zetten we ons in om unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden voor elke afnemer, ongeacht hun omvang. We begrijpen de uitdagingen die kleinere klanten tegenkomen, vooral met beperkte budgetten. Daarom streven we ernaar om een toegankelijke partner te zijn, gespecialiseerd in het leveren van maatwerk – van gepersonaliseerde labels en full-colour geprinte sachets tot premium glazen verpakkingen.

Vision

In de komende 5 tot 10 jaar zien we Envir als dé one-stop-shop in de voedingssupplementenindustrie. We zullen onze toewijding aan maatwerk en topkwaliteit behouden, terwijl we ook de productie-efficiëntie en doelgerichtheid verhogen. Dit stelt ons in staat om snelheid in productietijden te handhaven en stabiele prijzen te bieden, zelfs in een fluctuerende markt.

Mask group - 2024-03-13T091208.202-min

Kernwaarden

Group 337

Klantgerichtheid

Bij Envir geloven we in diepgaand persoonlijk contact, waarbij de behoeften en wensen van de klant altijd voorop staan.

Group 339

Consistente Kwaliteit

Elk product dat we bij Envir ontwikkelen en elke dienst die we leveren, getuigt van onze toewijding aan onberispelijke kwaliteit.

Group 340

Innovatie

Onze focus ligt op het bieden van oplossingen voor klanten die elders niet terecht kunnen vanwege speciale maatwerkvereisten of kleinere ordergroottes.

Group 338

Duurzaamheid

Bij Envir zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Door onze productieprocessen te optimaliseren, verminderen we de machine-aantijd, wat bijdraagt aan een lagere ecologische voetafdruk. Bovendien onderzoeken we voortdurend duurzame verpakkingsoplossingen om onze impact op de planeet verder te verminderen.