Over Envir

Wie is Envir

Envir is een wereldwijd opererend bedrijf in de voedingsindustrie, gevestigd in Europa. Met een focus op zowel de Nederlandse als internationale markt, staan kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise bij ons centraal. Ons professionele team staat altijd klaar om u te helpen de beste oplossingen te vinden.

Wij zijn actief in de sectoren voeding en ingrediënten en bieden groothandel, bulkverpakkingen, import en export van diverse producten, waaronder eiwitten, zaden, noten, poeders en biologische superfoods. Onze producten zijn bekend om hun uitstekende smaak, uiterlijk en kwaliteit, en wij zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit.

Waar We Goed in Zijn

Onze kernactiviteit is het produceren van op maat gemaakte recepten. Hierdoor kunnen wij zowel op kleine als grote schaal maatwerk realiseren, of het nu gaat om capsuleren, tabletteren, softgelcapsules of het mengen van ingrediënten. Envir is uw complete oplossing voor de productie van uw producten.

Naast onze productieactiviteiten zijn wij ook een groothandel en bulkleverancier van verschillende superfoods. Ons assortiment omvat zowel reguliere als biologische opties voor veel grondstoffen. Wij zijn toegewijd aan het verwerken van biologische materialen en leveren producten van de hoogste kwaliteit.

 • Group 252 (1)

  Ontwikkeling

 • Group 329

  Sourcing

 • Group 330

  Import & Export

 • Group 331

  Kwaliteitbeheersing

 • Group 332

  Capsuleren & Softgels

 • Group 333

  Tabletteren

 • Group 334

  Private Labeling

 • Group 335

  Mengen

Ons Team

Envir wordt aangedreven door een deskundig en ervaren team waar we trots op zijn. Wij voeren grondige productonderzoeken uit en hebben een intern kwaliteitsteam met expertise in de markt en haar mogelijkheden. Tijdens de productie van uw product komen onze ontwikkelingsexpertise en kwaliteitsnormen samen. Ons productieteam werkt nauwkeurig en streeft naar perfectie, van wegen tot afvullen. Samen streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit en perfectie in alles wat we doen!

Mask group - 2024-03-13T083704.034-min
Mask group - 2024-03-13T083708.558-min

Kwaliteit

Kwaliteit is een zeer belangrijk begrip binnen ons bedrijf. Of het nu gaat over smaak, structuur, visualisatie van het eind product of de productveiligheid van de ingrediënten. Envir streeft naar een perfect eind product, met trots zijn wij daarom ook FSSC22000 gecertificeerd.