Wie is Envir

Envir is een wereldwijd opererend bedrijf in de voedingsindustrie, gevestigd in Europa. Wij zijn een veelzijdig bedrijf met een focus op zowel de Nederlandse als internationale markt. Bij Envir staat kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise centraal, en ons professionele team staat altijd klaar om u bij te staan bij het vinden van de beste oplossingen.

Wij zijn actief in de sectoren voeding en ingrediënten en bieden groothandel, bulkverpakkingen, import en export van diverse producten, waaronder eiwitten, zaden, noten, poeders en biologische superfoods. Onze producten staan bekend om hun uitstekende smaak, uiterlijk en kwaliteit, en wij zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit.

Waar We Goed in Zijn

Onze kernactiviteit is het produceren van op maat gemaakte recepten. Hierdoor kunnen wij zowel op kleine als grote schaal maatwerk realiseren, of het nu gaat om capsuleren, tabletteren, softgelcapsules of het mengen van ingrediënten. Envir is uw complete oplossing voor de productie van uw producten.

Als aanvulling op onze productie-activiteiten, zijn wij ook een groothandel en bulkleverancier van verschillende superfoods. Naast ons reguliere assortiment, bieden wij ook biologische opties voor veel grondstoffen. Wij zijn toegewijd aan het verwerken van biologische materialen en leveren producten van de hoogste kwaliteit.

Ontwikkeling

Sourcing

Import & Export

Kwaliteitbeheersing

Capsuleren & Softgels

Tabletteren

Private Labeling

Mengen

Ons Team

Envir wordt aangedreven door een deskundig en ervaren team waar we trots op zijn. Wij voeren grondige productonderzoeken uit en hebben een intern kwaliteitsteam met expertise op de markt en haar mogelijkheden.

Tijdens de productie van uw product komen onze expertise op het gebied van ontwikkeling en kwaliteit samen. Ons productieteam is nauwkeurig en gericht op perfectie, van wegen tot afvullen.

Samen streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit en perfectie in alles wat we doen!

Kwaliteit

Kwaliteit is een zeer belangrijk begrip binnen ons bedrijf. Of het nu gaat over smaak, structuur, visualisatie van het eind product of de productveiligheid van de ingrediënten. Envir streeft naar een perfect eind product, met trots zijn wij daarom ook FSSC22000 gecertificeerd.

Lees meer over onze certificeringen.

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op!