Envir behoort al jaren tot een van de meest gereputeerde producenten van recepturen en mengsels van voedingsmiddelen in Nederland en daarbuiten. Deze ijzersterke reputatie hebben wij opgebouwd door te investeren in een solide in house productie en het samenstellen van een getalenteerd en ervaren team.

Envir importeert wereldwijd grondstoffen van gerenommeerde vaste partners met jarenlange samenwerkingen. Alleen deze grondstoffen worden gebruikt voor onze producties. Zo wordt de kwaliteit van uw product altijd gegarandeerd en kan er snel geschakeld worden wanneer u uw receptuur wilt veranderen of indien u proefmonsters wilt.

Deze aanpak van het werken met betrouwbare partners en een extensieve productie in house resulteert in een breed scala aan grondstoffen en mogelijkheden. Envir kan u en uwonderneming op allerlei vlakken voorzien van een breed pakket aan mogelijkheden.

Envir importeert wereldwijd grondstoffen van gerenommeerde vaste partners met jarenlange samenwerkingen. Alleen deze grondstoffen worden gebruikt voor onze producties.
Dit resulteert in een breed scala aan grondstoffen en mogelijkheden waarin wij op veel vlakken u kunnen voorzien van een breed pakket aan mogelijkheden.

Ontwikkeling

Envir is uw partner voor het ontwikkelen van een op maat gemaakt product, wij kunnen u ontzorgen van A tot Z. Van het samenstellen tot het receptuur tot het uitwerken van uw eigen receptuur, Envir beschikt over de juiste kennis en ervaring om een mooi product voor u te realiseren.

Lees meer

Maatwerk

Opties zijn bijna eindeloos, Envir kan maatwerk leveren op grote maar ook kleine schaal. Voor startende ondernemers maar ook bedrijven die al langer binnen de markt actief zijn.
Wij helpen u realiseren van zowel bulk als private label producties.

Lees meer

Capsuleren, Tabletteren & softgel capsules

De populariteit van capsules, tabletten en softgels zijn de laatste jaren flink gestegen. De eenvoud van het innemen van een dergelijk supplement met een neutrale smaak.

Lees meer

Vaak gestelde vragen onze Diensten

Ja zeker! Sterker nog, bijna alles wat we produceren van recepturen wordt in house gedaan.Hierdoor hebben we heel wat ervaring en kennis opgebouwd in het samenstellen, ontwikkelen en verbeteren van recepturen. Door deze extensieve in-house productie kunnen wij u snel bijstaan wanneer u vragen heeft of uw receptuur wil aanpassen. Daarnaast kunnen wij ook op grote schaal werken.

Ja, Envir kan snel en effectief proefmonsters voor uw recepturen samenstellen. Hierdoor kunt u snel uw recept aanpassen en nog sneller uw product op de markt brengen. Door onze in house expertise krijgt u snel een kwalitatief product en spaart u heel wat tijd uit op het vlak van research & development.

Envir kan naast het samenstellen van uw recepturen en u voorzien van proefmonsters ook helpen met het kijken naar de haalbaarheid, de wetgeving en de marktbewegingen.Daarnaast is het ook mogelijk om ons en onze partners in te schakelen om uw product van een unieke verpakking te voorzien. Zo kunt de slaagkans van uw product optimaliseren.

Bent u geïnteresseerd om een samenwerking aan te gaan met Envir?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier 0031 (0)78 – 204 91 80

Contact us