Partners

Bij Envir staat kwaliteit op de eerste plaats. Daarom zijn wij zeer selectief in de leveranciers die wij kiezen voor onze grondstoffen. Wij werken alleen met betrouwbare partners die in het bezit zijn van erkende certificeringen, zoals ISO22000, FSSC, BRC, IFS, en Risk Plaza. Al onze leveranciers worden door ons grondig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat we altijd producten van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden.

FSSC 22000

Bij Envir nemen we onze verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze producten serieus. Daarom zijn wij gecertificeerd volgens de hoogste normen in de industrie, namelijk het FSSC 22000 certificaat. Dit certificaat bevestigt onze toewijding aan transparantie en betrouwbaarheid in alles wat we doen. Onze productieprocessen voldoen aan de hoogste internationale standaarden en wij volgen strikt het “zeg wat je doet en doe wat je zegt” principe. Dit garandeert onze klanten producten van de allerhoogste kwaliteit.

BIOLOGISCH

Bij Envir streven we ernaar om duurzame en verantwoorde producten te produceren en verhandelen. Daarom hebben we altijd producten van biologische oorsprong opgenomen in ons assortiment. We zijn toegewijd aan het leveren van producten die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook bijdragen aan een gezonde en duurzame levensstijl. Voor meer informatie over de biologische wetgeving en producten van biologische oorsprong, verwijzen we u graag naar de site van SKAL Biocontrol.

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact met ons op!